Boek uw treinreis online bij ZuidasTravel.nl

contact

ZuidasTravel.nl richt zich niet uitsluitend op vliegreizen. Zeker in deze tijd, waarin er internationaal hard gewerkt wordt om treintijden zo kort mogelijk te houden en uitbreidingen van het spoornet te realiseren. Thalys, ICE, TGV, Eurostar en andere internationale treinen nemen een prominente plaats in het huidige zakelijk en privé Europese verkeer. Niet eerst naar een luchthaven, geen inchecktijden en aankomen in het centrum zijn belangrijke argumenten om de reis per trein te overwegen. Daarnaast neemt ook het comfort aan boord continu toe.

Met name voor reizen naar Brussel, Parijs en bijvoorbeeld Frankfurt is de trein een prima alternatief voor een vliegreis.

Uiteraard boekt u bij ZuidasTravel.nl zelf online uw treinreis, 24 uur per dag. Zoek uw beste verbinding heel eenvoudig en print van diverse bestemmingen zelf uw treinticket op uw eigen printer. Maar heeft u vragen of wordt uw bestemming niet vermeld: ZuidasTravel.nl informeert u graag over de treintijden en -prijzen, zitplaatsmogelijkheden, ticketvoorwaarden en regelt ook het aanvullende treinticket binnen Nederland en - waar mogelijk - ook in het buitenland naar het station van uw keuze.

World Trade Center
Strawinskylaan 41
1077 XW Amsterdam
Telefoon: 020 - 662 15 04
Email: info@zuidastravel.nl