Ondernemerschap - Bert Verschoor (Directeur)


Als inwoner van de regio volgde Bert Verschoor de afgelopen jaren van nabij de ontwikkelingen aan de Zuidas. Toen de mogelijkheid zich voor deed als ondernemer actief te worden was de aantrekkingskracht van de Zuidas voor hem niet te weerstaan.

De internationale bedrijvigheid en uitstekende infrastructuur in en rond het World Trade Center hebben de afgelopen als een magneet gewerkt op vele bedrijven. De behoefte bij bedrijven om zich dichtbij Schiphol een ideale uitgangspositie te verwerven voor internationale activiteiten is grenzeloos. Waar vroeger bedrijven samenklonterden bij havens kruipt men nu vanuit een nieuw soort VOC-elan tegen de luchthaven aan. Aan de Zuidas ontwikkelt zich een voor Nederlandse begrippen uniek nieuw woon- en werkgebied dat zich kan meten met internationale zakendistricten zoals La Defense en Canary Wharf.

Los van ervaringen in retail en de advieswereld is de rode draad in de activiteiten van Bert Verschoor verbonden met de reiswereld. Als directeur van diverse zakenreisondernemingen in de Nederlandse markt zag hij de laatste jaren veel veranderen. Wat is gebleven is de behoefte van mensen om te reizen. Zijn persoonlijke ervaringen in de reisindustrie zet Bert Verschoor graag in door met ZuidasTravel.nl een bijdrage te leveren aan de Nederlandse handelsgeest.

U bent van harte uitgenodigd kennis te maken met de zeer klantgerichte en op kostenbesparingen gerichte aanpak van ZuidasTravel.nl.

ZuidasTravel.nl wenst u succes met uw internationale ondernemerschap.


Boek bij ZuidasTravel uw KLM-reis