Disclaimer

ALGEMEEN

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

ZuidasTravel.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door ZuidasTravel.nl gecreƫerde site.

ZuidasTravel.nl wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Alle aanbiedingen op deze website zijn vrijblijvend en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle aanbiedingen die op deze website worden gedaan, kunnen extra beperkende voorwaarden van de betreffende dienstverlener van toepassing zijn. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website van ZuidasTravel.nl.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van ZuidasTravel.nl zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. ZuidasTravel.nl is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. ZuidasTravel.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de beschikbaarheid, inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites.


COPYRIGHT
S

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

ZuidasTravel.nl
info@zuidastravel.nl